Jag vet att det är så mycket bättre att använda sig av naturlig kroppsvård än att använda produkter som har massa konstiga konstgjorda ämnen och saker i sig. Dock har jag tidigare tyckt att det nästan är omöjligt att hitta bra butiker som säljer naturliga produkter med bra ämne som även ska vara bra för huden. Och självklart är det bästa om de inte testar på djur heller, för tänk på de stackars djuren som inte har något val utan som ofrivilligt bli testade på och mår dåligt. Nej, usch då är det bättre med naturliga produkter.

Här om dagen hittade jag dock en hemsida som verkar ha precis det som jag söker efter. De hade mängder med produkter med endast naturlig kroppsvård, nämligen Naturlig Från Topp Till Tå. Har inte hört talas om dem tidigare men det verkar vara en ganska liten verksamhet men de har en webbshop så det blir nog snarare att jag gör så att jag ser till att beställer därifrån än att jag ska ta mig hela vägen till Bålsta för att handla från dem. Kommer bli alldeles för dyrt med bensinen så då blir det mycket mer värt att beställa via deras webbshop och få produkterna hemskickade för lite extra kostnad istället.

Om det är någon av er som liksom jag har problem med hyn och har otroligt känslig hy så tycker jag definitivt att ni ska testa naturlig kroppsvård istället för alla de andra produkterna som finns som inte alls är så bra för huden istället. Det kommer att göra enorm skillnad för er, jag lovar, det gjorde det för mig.