Det kan inte bara vara jag som blir sugen på att få professionella fotografier tagna på mig själv när jag har gjort mig i ordning och klätt upp mig. Jag är inte den som sminkar mig vidare ofta men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt. Då är det all-in med allting. Då brukar jag även klä upp mig snyggt. Gör det till större festligheter och sällan blir det alltför mycket fixande inför en vanlig utgång.

Jag har varit och fått professionella bilder tagna av mig en gång och då var det hos August Järpemo Fotograf & Webbdesigner, en fotograf i Enköping. Han var otroligt duktig och de bilderna blev helt otroligt bra. Jag brukade aldrig tycka att jag blev bra på kort, att jag var så ofotogenisk som det gick att bli men efter att ha fått fotografier tagna av August Järpemo Fotograf & Webbdesigner så har jag insett att det inte är fallet. Att det snarare handlar om att jag har ett lite mer unikt utseende som kräver en duktig fotograf för att bli bra.

Men de bilderna fick jag tagna för några år sedan och har den fortfarande upphängda på väggarna hemma. Måste verkligen säga att jag tycker om dem. Känns samtidigt lite konstigt att skryta över fotografier på en själv men det är faktiskt lika mycket skryt om att de är på mig som att det är om August Järpemo som fotograf. Tycker i alla fall att alla borde få sådana bilder tagna någon gång i sitt liv, för det stärker ens självförtroende väldigt mycket. Och då kan jag gå utan smink och i sköna kläder till vardags och känna mig bekväm i det för att jag vet att även jag kan vara snygg och uppklädd som modellerna på instagram om jag vill.