Vaknade med värsta ryggvärken idag på morgonen och kunde knappt komma upp ur sängen. Vet inte med mig att jag har gjort någonting speciellt så vet inte riktigt vad det beror på. Det blev lite bättre under dagen, men har inte försvunnit helt, så jag har bokat tid för kiropraktik hos Life Kiropraktik här i Nyköping. Har varit där några gånger tidigare när ryggen har krånglat, men det brukar inte vara såhär illa. Men det går väl lite upp och ner. Beror på hur mycket jag rört på mig och speciellt om jag lyft någonting tungt så brukar jag känna det dagen efter i ryggen.

Kiropraktik är någonting jag inte alls visste var så bra som det faktiskt är förrän jag testade det. Tänkte att det är väl bara som massage, hur effektivt kan det vara. Men jag måste säga att det är stor skillnad på kiropraktik och massage, där det förstnämnda verkligen går in på djupet och gör att det känns mjukare och bättre i ryggen i lång tid framåt.

Life Kiropraktik i Nyköping har dessutom ytterst kunniga kiropraktorer som verkligen vet vad de gör, och det märks. För samtidigt som de trycker hårt och verkligen knådar ryggen så känns det mycket utan att göra alldeles för ont. Direkt efteråt brukar jag dock tycka att det blir lite värre, jag blir lite yr, och det är tydligen för att spänningarna släpper i kroppen, men bara efter några timmar så är det borta och så brukar jag känna den fulla effekten av kiropraktiken.