God självkänsla är oerhört viktigt men med allting som sker är det svårare än någonsin att hålla självförtroendet på topp. Det droppar lätt i och med att man ständigt får höra via sociala medier och nätet att man inte duger som man är utan att man måste se ut som modellerna gör för att kunna må bra. Jag hamnade i sådana problem själv för ett tag sedan, då jag tappade all självkänsla och såg ner på mig själv. Min lösning på det var när jag började gå på hälsokonsultation hos Martin Wijkström på GlädjeLyckan i Kumla.

Jag gick egentligen dit för att jag hört att hälsokonsultation är bra för att bli lyckligare och gladare, men det visade sig att det gjorde väldigt mycket mer än bara det för mig. Det fick mig att inse mitt eget värde och gjorde att jag insåg hur stark jag faktiskt är för allting jag har lyckats ta mig igenom. Därför kan jag inte annat än rekommendera GlädjeLyckan och framförallt Martin där för alla som har problem med sitt självförtroende eller självkänsla och känner att de behöver assistans för att kunna ta sig genom det.

Hälsokonsultation ser nog inte likadant ut för alla, för det beror vad det är ju du behöver jobba med, men övergripande handlar det om att få en större förståelse och acceptans för dig själv. Det är något som du uppnår genom att prata om det samt att prata om och klargöra vad det är som slår ner dig och vad det är som får dig att må dåligt så att du kan undvika det för att motverka framtida problem och ångest också.