Att gå på terapeutiska samtal är något som kan göra gott för alla, i alla fall oavsett vilka sorters psykiska besvär du lider av. För har du inga som helst problem så finns det ingen vidare anledning för dig att gå i terapi. Målet med terapi är ju att du ska bli av med dina psykiska besvär och må bättre, så varför gå till en terapeut som du inte behöver.

Dock har jag själv gått i terapi utan att ha psykiska problem, men det var på Hindestedt Terapi och parterapi. Och parterapi är ju inte riktigt samma sak. Då handlar det inte bara om mig utan då handlar det om relationen och jag måste säga att jag var väldigt skeptiskt till det här med parterapi från början, trodde inte att det skulle fungera. Men det har det faktiskt gjort och vi är tillsammans än idag.

När vi hade det som svårast så ville jag verkligen lämna honom, ville verkligen göra det men visste samtidigt att han egentligen är helt rätt person för mig. Så jag höll mig kvar och vi kom överens om att vi skulle ge terapin ett försök, en chans, och så skulle det få gå som det går. Och vi gick hos Hindestedt Terapi här i Mölndal och hon terapeuten som vi gick hos fick oss att inse problemen och att de egentligen bara bestod av vår irritation. På att vi båda var väldigt trötta och så var vi varandras närmast så att det blev lättast att ta ut aggression och irritation på varandra istället för varandra. Och nu är vi fortfarande tillsamman och lyckligare än någonsin. Så om du också har problem i din relation med din partner eller sambo men ändå vet med dig att de är precis rätt för dig. Tveka inte utan se til att gå på parterapi på Hindestedt Terapi.