Handmade by Anna

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om saker och ting som har med skönhet och hälsa att göra! Idag så ville jag passa på att skriva ett par ord om någon riktigt duktig som sysslar med naglar här i Umeå vid namn Handmade by Anna. Det är nämligen så att detta är någonting som en del av er läsare har hört av er angående och eftersom att jag mer än gärna vill kunna dela med mig av sådana här saker här på bloggen samtidigt som jag kan vara så behjälplig som möjligt för så många som möjligt av er, så hoppas jag verkligen på att ni kommer att kunna dra nytta av den firma som jag ville ta och rekommendera här idag. Hon heter inget annat än Anna Johansson och driver Handmade by Anna. Jag har gått till henne ett bra tag nu och tycker verkligen att hon är superduktig när det kommer till det som hon sysslar med. Jag kan alltid känna mig lika nöjd med mina naglar varje gång jag har varit hos henne och därför så tror jag även att ni kommer att kunna känna detsamma. Hon är väldigt duktig på att anpassa sig utefter kunden och är mån om att man verkligen känner sig nöjd med sina naglar. Därför kan jag egentligen inte säga något dåligt om detta, utan jag hoppas istället att ni faktiskt tar och klickar er vidare till Handmade by Annas egna sida här på nätet där ni bland annat kan läsa på lite mer om vad hon gör och dessutom så finner ni ju där även kontaktuppgifter med mera. Nu så ska jag dock inte tjata på mer om detta här idag, men jag hoppas verkligen att detta kommer vara behjälpligt och att ni får en superhärlig helg!